Flora van Nederland is een online veldgids voor het gemakkelijker herkennen en identificeren van wilde planten bij jou in je omgeving. Deze Flora maakt gebruik van in eigen beheer geschreven plantenpaspoorten met unieke detail foto’s en determinatievideo's .

Spontane reacties van bezoekers:

"In onze tuin staat een voor mij onbekend plantje. Dus keek ik eens op jullie website van de Flora van Nederland. Meteen viel mijn oog op het filmpje van de Alsemambrosia, dat is ‘m! En hij groeit inderdaad recht onder een oude vetbol die daar al een paar jaar hangt. Bedankt, en de complimenten voor jullie mooie website! Minke" september 2017.

"Flora van Nederland heb ik kort geleden “ontdekt” en is intussen één van mijn favorieten geworden bij het determineren. De video’s zijn heel leerzaam voor een leek als ik. Proficiat. Peter" september 2017.

"Enorm fijn, duidelijk en leuk om de filmpjes te bekijken. Het is echt een fijne website! Het is alsof ik in de klas zit bij mijn avondschool voor mijn hoveniers opleiding. Liesbeth" juni 2017.

“Elke week gebruik ik met veel plezier uw flora. Ik probeer mijn kennis van de flora zo bij te houden, tot het inventariseren weer gaat beginnen! Ineke K”  8 maart 2017

516 plantensoorten met video’s