Help ons mee

Afgelopen maand maart 2017 hebben ruim 22.000 mensen Flora van Nederland bezocht. De gemiddelde beoordeling ligt op 8,6.

Help ons mee om Flora van Nederland bekend te maken bij vrienden en bekenden op Twitter en Faceboek

Flora van Nederland ontleent zijn bestaansrecht aan tevreden gebruikers en zet donaties van jullie in om nieuwe determinatie video's te produceren. Ook de verkoop van licenties draagt daar aan bij.


LET OP:
U kunt het aantal maal van € 10,- (reeds ingevulde bedrag) naar believen aanpassen.
Dus als u € 50,- wilt doneren vult u bij aantal het getal 5 in.

Een donatie overmaken kan via PayPal of via iDeal. Wilt u liever op een andere manier een donatie doen neem dan even contact op via info@floravannederland.nl

Donateurs van een plant


Hollandse linde
De Lindenberg: Huis voor de Kunsten in Nijmegen
De Lindenberg maakt kunst en cultuur toegankelijk voor professionals, amateurs, cursisten en publiek. Dat gebeurt tijdens cursussen in Kunst, cultuureducatie op school, tijdens de professionele- en amateurvoorstellingen, en in ons theatercafé No 23.
Website: De Lindenberg

Help mee om flora weer leuk te maken op school.


Bitterzoet
Radboud Universiteit Nijmegen: Institute for Water and Wetland Research
The research of the IWWR is carried out by complementary and closely interacting research groups, which study the mechanisms of adaptation of cells, organisms and ecosystems to stress. The approximate positions of the research groups in the IWWR are depicted below. To further promote coherence four research themes have been identified within the IWWR
Website: IWWR

Laat de mensen weten dat u wil bijdragen aan een duurzamere samenleving.


Ruige veldbies
FLORON
FLORON zet zich in voor onderzoek naar en bescherming van de Nederlandse wilde flora. FLORON coördineert en stimuleert vrijwilligers die landelijke telprojecten voor planten uitvoeren, geeft voorlichting en advies, voert ecologisch onderzoek uit ten behoeve van wetenschap, beheer en beleid en beschermt plantensoorten en hun leefgebieden.
Website: FLORON

Help mee om onze leefwereld de natuurwaarde van planten te laten herkennen en beleven.


Ruige zegge
KNBV (Koninklijke Nederlandse Botanische Vereniging)
Het doel van de vereniging is de kennis over planten, in zijn breedste betekenis, te bevorderen. Dit betekent dat onderzoek en onderwijs in uiteenlopende vakgebieden, variërend van plantenecologie, plantentaxonomie en vegetatiekunde tot plantenfysiologie en moleculaire plantkunde door de vereniging worden gestimuleerd.
Website: KNBV

Help mee om de nieuwe interactieve Flora van Nederland voor iedereen beschikbaar te maken.


Gewone dophei
Onderzoeksinstituut Alterra
Alterra draagt door deskundig en onafhankelijk onderzoek bij aan het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame groene leefomgeving.
Website: Alterra

Kortom adopteer een plant


Meer informatie?

Voor meer informatie over het programma ‘Adopteer een plant’ voor bedrijven en instellingen neem dan contact op met: info@floravannederland.nl